خطایی رخ داد این مورد را به مدیر سایت اطلاع دهید. Audio Not Found
نکات جلسه نوزدهم
❇️شواهدی مبنی بر اینکه اختلال دو قطبی نتیجه ضعیفی از یک فنوتیپ تکوینی رایج است: یک مطالعه کوهورت 8 ساله در جوانان
❇️میزان گزارش شده از سندرم های دو قطبی به دلیل تفاوت سن ، تفاوت در معیارهای تشخیصی یا محدودیت نمونه گیری در تماس های بالینی ، بین مطالعات بسیار متغیر است.
❇️روش: در سال 1395 نوجوان 14 تا 17 ساله ، دوره های شیدایی DSM-IV (هیپو) (استفاده از دوره های شیدایی و هیپومانیک) ، استفاده از مراقبت های بهداشت روان و پنج زیر مجموعه عادی که نشان دهنده نمره مستمر اساسی علائم جنون (هایپو) است (‘ مقیاس علائم شیدایی ‘) در ابتدا و تقریباً 1.5 ، 4 و 10 سال بعد با استفاده از مصاحبه بین المللی تشخیصی مونیخ-کامپوزیت (DIA-X / M-CIDI) اندازه گیری شد.
❇️ یافته ها: میزان بروز (IR) هر دو دوره (هایپو) جنون و (هیپو) علائم جنون (حداقل یک علامت اصلی DSM-IV) به مراتب بیشتر بود (714/105 نفر در سال و 1720/10 (5) نفر سال) به ترتیب) از تخمین های سنتی.
❇️ بعلاوه ، خطر ابتلا به دوره های جنون پس از 21 سالگی بسیار کم بود [نسبت خطر (HR) 0.031 ، 95٪ فاصله اطمینان (CI) 0.0050-0.19] ، مستقل از اختلالات دوران کودکی مانند بیش فعالی کمبود توجه اختلال (ADHD). اکثر افراد مبتلا به دوره های هیپومانیک و شیدایی هرگز تحت مراقبت نبودند (به ترتیب 87٪ و 62٪) و دوره های افسردگی همزمان را نشان ندادند (به ترتیب 69٪ و 60٪).
❇️ احتمال مراقبت های بهداشت روان با تعداد علائم در مقیاس علائم شیدایی به صورت خطی افزایش می یابد. بروز دسته های دو قطبی ، به ویژه در سطح بیماری بالینی ، به شدت با اختلالات قبلی کودکی و جنسیت مرد ارتباط داشت.
❇️نتیجه گیری: این مطالعه برای اولین بار نشان داد که تجربه علائم جنون (هایپو) یک پدیده نوجوان است که به ندرت استفاده از مراقبت های بهداشت روان را پیش بینی می کند.
❇️یافته ها نشان می دهد که با بررسی مسیر بیان رفتار غیرپاتولوژیک تا اختلال عملکرد و نیاز به مراقبت ، می توان شروع اختلال دو قطبی را روشن کرد.
❇️پیامدهای بالینی و تحقیقاتی بیماری وحشت دو قطبی در کودکان و نوجوانان گابریل ماسی
❇️ چکیده بخش قابل توجهی از بیماران مبتلا به اختلال دو قطبی نوجوانان (BD) دارای یک اختلال وحشت همراه (PD) هستند.
❇️ هدف از مطالعه ما تجزیه و تحلیل مفاهیم مقطعی و طولی این بیماری در کودکان و نوجوانان مبتلا به BD بود. این نمونه شامل 224 کودک و نوجوان ارجاع شده با BD ، 140 مرد (5/62 درصد) و 84 زن (5/37 درصد) زن ، میانگین سنی 8/2 +8/2 سال بود که با مصاحبه بالینی (K-SADS-PL) تشخیص داده شد و پیگیری شد به طور طبیعی به مدت 6 ماه.
❇️ پنجاه و یک بیمار BD (22.8 lif) در طول عمر تشخیص PD همراه داشتند. افراد با BD + PD و افراد بدون BD (BD-noPD) با توجه به سن شاخص ، سن شروع BD و فنوتیپ دو قطبی (دوره اپیزودیک در مقابل دوره مداوم ، تحریک پذیر در مقابل روحیه سرخوش) تفاوتی نداشتند. BD + PD در زنان بیشتر شایع بود ، در ابتدا با توجه به نمره شدت تأثیرگذاری جهانی بالینی ، شدت آن کمتر بود و بیشتر با BD نوع 2 همراه بود.
❇️علاوه بر این ، BD + PD میزان بالاتری از اختلالات اضطرابی همزمان (یعنی اختلال اضطراب جدایی) را ارائه می دهد. ) و نرخ پایین اختلالات بیرونی ، یعنی اختلال کمبود توجه (ADHD) نسبت به BD-noPD.
❇️ با این حال ، این الگوی متفاوت از همبودی خارجی بر شدت و بهبود تأثیر نمی گذارد. یافته های ما نشان می دهد که PD اغلب در BD نوجوانان همراه است و می تواند شدت ، الگوی همبودی و دوره BD را تحت تأثیر قرار دهد
❇️داده ها با این فرضیه سازگار هستند که ممکن است Panic-BD و ADHD-BD نشان دهنده مسیرهای مختلف رشد اختلال دو قطبی باشد.
مقالات مرتبط