4. دکتر احسان فتوحی

خطایی رخ داد این مورد را به مدیر سایت اطلاع دهید. Audio Not Found

اسلایدهای جلسه چهارم

نکات جلسه چهارم

❇️ یک مطالعه با هدف انجام آنالیز ایمنی در بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی که تحت درمان با ریتم بین فردی و اجتماعی (IPSRT) با و بدون درمان شناختی قرار گرفته اند.

❇️ این تجزیه و تحلیل ایمنی اولیه از نتایج بیماران مبتلا به اختلال افسردگی عمده بخشی از یک کارآزمایی کنترل شده تصادفی بزرگتر (RCT) بود که در آن بیماران مبتلا به اختلال دو قطبی و اختلال افسردگی عمده IPSRT دریافت کردند.

❇️نیمی به طور تصادفی برای دریافت درمان شناختی اضافی اختصاص داده شدند. این مطالعه بر روی بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی تمرکز دارد زیرا IPSRT با این گروه آزمایش نشده بود.

❇️نتایج آنها با بیماران مبتلا به اختلال دو قطبی مقایسه شد. داده ها از 30 شرکت کننده RCT اول برای بررسی اینکه آیا مداخله دارای عوارض جانبی است ، آیا علائم خلقی و عملکرد بیش از 12 ماه بهبود یافته است یا خیر ، یا اینکه آیا سیگنال سود وجود دارد استفاده شد.

❇️ علائم خلقی در ابتدا و 12 ماه با ارزیابی پیگیری فاصله زمانی طولی و پرسشنامه سریع علائم افسردگی- خود گزارش داده شد. عملکرد با مقیاس سازگاری اجتماعی اندازه گیری شد.

❇️ يافته ها: از 63٪ بيماران (19 = N) مبتلا به اختلال دو قطبی و 27٪ (11 نفر) با اختلال افسردگی اساسی تشخيص داده شدند.

❇️ هیچ عوارض جانبی برای افراد دارای اختلال افسردگی اساسی مشاهده نشد و پیشرفت در میانگین افسردگی و عملکرد در 12 ماه در مقایسه با پایه ، با اندازه اثر متوسط تا بزرگ مشاهده شد.

❇️نتیجه گیری: IPSRT ممکن است یک مداخله بالینی موثر برای بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی باشد. نتایج مربوط به عملکرد شناختی و اثرات بهبود شناختی در پایان آزمایش گزارش خواهد شد.

❇️یک مطالعه موردی نحوه تمرکز روان درمانی را بزرگسالان انجام داد که متمرکز بر روی موضوعات خاص رشدی مرتبط با بزرگسالی ، است.

❇️اختلال دوقطبي يك اختلال آسيب زا است كه در مرحله رشدي نوجواني تجربه مي شود. رواندرمانی ریتم اجتماعی بین فردی به عنوان مکمل دارو برای مدیریت اختلال دوقطبی ایجاد شده است و برخی از نتایج امیدوارکننده در بزرگسالان را نشان می دهد.

❇️ این یک مطالعه مداخله ای است که از یک کارآزمایی کنترل تصادفی بزرگتر از دو روان درمانی برای اختلال دو قطبی تهیه شده است.

❇️مطالعه موردی این سؤال را مطرح کرده است: چگونه می توان در درمان ریتم اجتماعی بین فردی در نوجوانانی که اختلال دوقطبی دارند استفاده کرد؟

❇️ این مطالعه با انتخاب جوانترین نوجوان شرکت کننده در کارآزمایی کنترل تصادفی ، از یک فرایند نمونه گیری هدفمند استفاده شده است.

❇️کلیه جلسات موضوع ریتم درمانی اجتماعی بین فردی ، ضبط ، رونویسی و آنالیز شدند. این تجزیه و تحلیل شامل توصیف روند روان درمانی همانطور که با گذشت زمان رخ داده ، نقشه برداری از فرآیند به عنوان یک مسیر در سه مرحله از تجربه روان درمانی و تمرکز تجزیه و تحلیل پیرامون تأثیر اختلال دوقطبی و IPSRT در مسائل مربوط به رشد و نمو نوجوانان ، به ویژه موضوع توسعه هویت

❇️ ريتم درمان اجتماعي بين فردي به درمانگر اجازه مي دهد تا در چارچوب خود به مسائل مربوط به توسعه بپردازد. در نتیجه مشارکت در روان درمانی ، نوجوان توانست علائم خلقی خود را مدیریت کند و یک هویت متناسب با سن ایجاد کند.

❇️ درمان ريتم اجتماعي بين فردي به نوجوان در مطالعه موردي اين فرصت را مي دهد تا در نظر بگيرد منظور از اختلال؛ بیماری دوقطبي است و اين معنا را در احساسِ خودي؛ ادغام مي كند.

❇️ارتباط با عمل بالینی: اختلال دوقطبی نوعی اختلال مزمن و مکرر است که می تواند تأثیر جدی در توسعه و عملکرد داشته باشد.

❇️درمان ریتم اجتماعی بین فردی رویکردی را برای مراقبت از پرستاری فراهم می کند که در نوجوانان امکان بهبود عملکرد اجتماعی را فراهم می آورد.